Welke zorgverzekering moet ik kiezen?

Een zorgverzekering is de meest persoonlijke verzekering die er is, u verzekert uzelf immers tegen eventuele zorgkosten waar u in de toekomst gebruik van gaat maken.
Bij het kiezen van een zorgverzekering dient u dus met verschillende factoren rekening te houden waaronder natuurlijk uw eigen gezondheid, maar ook de gezondheid van uw naaste familie. Wanneer bijvoorbeeld rugklachten veel voorkomen in uw familie bestaat er een grotere kans dat u hier ook last kunt krijgen.

Omdat de keuze voor een juiste zorgverzekeraar zo persoonlijk is en er zoveel verschillende verzekeraars zijn hebben wij na onderzoek gekozen voor een hechte samenwerking met de zorgverzekeraar Stad Holland. Qua premie/dekking verhouding kwam deze maatschappij als beste uit ons onderzoek, hierdoor hebben wij gekozen om de verzekeringen van Stad Holland via onze website aan te bieden. Ook onder onze relaties welke reeds een verzekering bij Stad Holland hebben lopen hebben wij een enquete gehouden waarvan de uitkomst zeer positief was.

De speerpunten van ons onderzoek hebben wij onderstaand voor u vermeld met de bijbehorende conclusies.

Service
Declaraties worden snel uitbetaald. Bovendien mogen de verzekerden van Stad Holland zelf hun zorgverlener kiezen. U bepaalt welke fysiotherapeut of specialist u behandelt. En uw keuze heeft geen gevolgen voor de vergoeding. Stad Holland hanteert geen medische selectie. Iedereen is welkom; ook voor de meest uitgebreide aanvullende verzekering.

Kwaliteit
De aanvullende verzekeringen van Stad Holland hebben een uitgekiende dekking. Zo is tandartszorg bijvoorbeeld standaard opgenomen. Al vanaf het eerste aanvullende pakket – de Standaard aanvullende verzekering – worden de meest voorkomende tandartsbehandelingen vergoed.

Premie
Stad Holland biedt de basisverzekering aan tegen een scherpe, net kostendekkende premie. Hun aanvullende verzekeringen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Overweegt u van zorgverzekeraar te veranderen, neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. Voor meer info over de polissen van Stad Holland, het vergelijken van uw huidige polis, én voor het direct overstappen kunt u op één van beide banners op deze pagina klikken.

Met vriendelijke groet,

Gelre Financieel Adviseurs

Erik Blokker, directeur

Meer info? klik onderstaande banner