• Gelre FA

Nog 4 dagen...

Tot 1 januari 2019 heeft u nog de tijd om van zorgverzekering over te stappen.

Het jaar, en daarbij ook het "zorgseizoen", is alweer bijna ten einde.

Wanneer u wellicht nog wilt overstappen van zorgverzekeraar dient u uw huidige zorgverzekering op te zeggen vóór 1 januari 2019.


De laatste jaren kozen veel van onze klanten tot hun tevredenheid voor Stad Holland Zorgverzekeraar, een maatschappij die uitsluitend werkt via tussenpersonen.


De basisverzekering met keuzevrijheid kost bij Stad Holland € 119,25 per maand. Dit is een echte restitutiepolis. Daarnaast verlaagt Stad Holland ook in 2019 het verplicht eigen risico naar € 375,00. Wie zich aanmeldt krijgt geen medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de tandartsdekking die is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen.

Er is al een aanvullende verzekering met onder andere fysiotherapie, tandheelkunde en buitenlanddekking voor € 22,00 per maand. Voor wie liever geen tandheelkunde meeverzekerd is er de Compact AV voor slechts € 7,50 per maand.


Declareren kan met de app, online en per post. Waar u ook voor kiest, uw declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald.

En is er onverhoopt toch eens iets aan de hand, dan lossen wij dit als tussenpersoon graag voor u op.


Via onze website kunt u zelf snel en gemakkelijk uw huidige polis vergelijken met één van de producten van Stad Holland Zorgverzekeraar.
15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven